ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕΛΙ ΑΝΘΗΜΑ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΜΕΛΙ ΑΝΘΗΜΑ

Η εταιρεία μας με έδρα τον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια, με απόλυτη γνώση κι εξειδίκευση, στον τομέα της παραγωγής και τυποποίησης αγνών μελισσοκομικών προϊόντων.

Το μέλι “‘ΑΝΘΗΜΑ” παράγεται από μελισσοσμήνη της επιχείρησης τα οποία μετακινούνται σε πεδιάδες και βουνά στη Μακεδονική ύπαιθρο.

Εκεί παράγονται οι δύο βασικές κατηγορίες μελιών, ανθόμελο και πευκόμελο.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται επίσης έντονα στην παραγωγή, συλλογή και διακίνηση φρέσκης ελληνικής γύρης, διαθέτοντας καταψύκτες σε μικρές και μεγάλες αλυσίδες τροφίμων.

Τα προϊόντα συσκευάζονται στις εγκαταστάσεις του εργαστηρίου το οποίο πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές για τη λειτουργία του.

q

“Με σεβασμό στη μέλισσα.”

q

“Γνώση & εξειδίκευση”

Συνδυάζοντας το θαυμαστό κόσμο των μελισσών, με τη γνώση, την εμπειρία και με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον, παράγονται προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που απευθύνονται στο σύγχρονο καταναλωτή.

Θα βρείτε τα προϊόντα μας σε επιλεγμένα παντοπωλεία, delicatessen και supermarkets σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μία δοκιμή θα σας πείσει για τα εξαιρετικά αυτά προϊόντα της Άνθημα.