ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ

Συμμετοχές σε εκθέσεις - Μέλι Άνθημα

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΣ

Τα προϊόντα μελιού ΆΝΘΗΜΑ έχουν συμμετέχει σε πολλές εκθέσεις στην Ελλάδα, προβάλλοντας την εξαιρετική τους ποιότητα τόσο σε πελάτες χονδρικής, όσο και σε σύγχρονους καταναλωτές με υψηλές διατροφικές & γευστικές απαιτήσεις!

Εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα μας φροντίζει να είναι παρούσα στις πιο σημαντικές γαστρονομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και να μένει συνεχώς ενημερωμένη για κάθε τι νέο και πρωτοπόρο αφορά τον κόσμο του μελιού και τα παράγωγα του.

“Γεύσεις του τόπου μας – μαγειρεύουμε με το μέλι Άνθημα και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο”

“Παρουσιάζουμε περήφανα το Ελληνικό Μέλι Άνθημα στις Γεύσεις του τόπου μας το 2015”

Κάθε χρονιά για μας είναι ακόμη μια ευκαιρία για να παρουσιάσουμε το μέλι Άνθημα σε νέο κοινό και νέους συνεργάτες. Για τρία συνεχόμενα έτη συμμετέχουμε με μία δυνατή παρουσία στη Detrop boutique.

Η Detrop Boutique έχει ως στόχο να αναδείξει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων μικροπαραγωγών.

“Μας αρέσει να γνωρίζουμε από κοντά τους πελάτες μας και να συζητάμε για τα προϊόντα μας! “

Η Άνθημα φροντίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα σε κινήσεις και γεγονότα που έχουν πραγματική σημασία για τον άνθρωπο. Στηρίξαμε έμπρακτα τον 5ο Σύζαθλο κι αγωνιστήκαμε μαζί με εκατοντάδες άλλους, μικρούς & μεγάλους για τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Τύφλωση και πρόσθετες αναπηρίες ΣΥΖΩΗ!

Η ομάδα μας συνεχίζει να κοιτάει το μέλλον με αισιοδοξία! Θα χαρούμε να σας δούμε σε μία από τις επόμενες συμμετοχές μας και να συζητήσουμε μαζί για τα εξαιρετικά προϊόντα μας!

“Αν ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε καλύτερα τα προϊόντα μελιού μας και να συζητήσουμε για κάποια μελλοντική συνεργασία, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ!”