ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΜΕ ΓΝΩΣΗ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΗ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ

Στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης εδώ και μερικά χρόνια δραστηριοποιείται η εταιρεία παραγωγής και τυποποίησης μελισσοκομικών προϊόντων ΑΝΘΗΜΑ.

Συνδυάζοντας το θαυμαστό κόσμο των μελισσών, με τη γνώση, την εμπειρία του μελισσοκόμου και με σεβασμό στη φύση και το περιβάλλον, παράγονται προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που απευθύνονται στο σύγχρονο καταναλωτή.

Από τα βουνά και τα δάση της Μακεδονίας συλλέγονται προϊόντα κυψέλης, μέλι, γύρη & πρόπολη εξαιρετικής ποιότητας. Με γνώμονα την αυστηρή υγιεινή, συσκευάζεται μέλι πεύκου, καστανιάς, βελανιδιάς, ερείκης και πολλά ακόμη, για μικρές και μεγάλες αλυσίδες τροφίμων, delicatessen, παντοπωλεία, μίνι μάρκετ, ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία.

Δημιουργώντας ένα πρότυπο μελισσοκομικό εργαστήριο διασφαλίσαμε απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων μας που φθάνουν στον τελικό καταναλωτή. Σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP οι λειτουργίες κι η παραγωγική διαδικασία συμμορφώνονται με τους εθνικούς και διεθνής κανονισμούς που αφορούν την υγιεινή των τροφίμων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO

Στις εγκαταστάσεις μας εφαρμόζουμε το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

London International Honey Quallity Competition 2019

HACCP

Η εταιρεία μας εφαρμόζει και τηρεί το "Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας τροφίμων" HACCP