ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ ΑΝΘΗΜΑ

Βραβευμένο Μέλι Πεύκου Άνθημα

ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ ΑΝΘΗΜΑ

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το ξεχωριστό & ιδιαίτερο Μέλι Πεύκου Άνθημα!

Στις 15 Απριλίου το 2019 η ομάδα μας βραβεύτηκε για την παραγωγή ενός εξαιρετικού μελιού, υψηλής διατροφικής σημασίας & γευστικής υπεροχής. 

Η εταιρεία μας είναι πολύ περήφανη για την κατάκτηση αυτού του βραβείου που δικαιώνει τις συνεχείς προσπάθειες μας για την παραγωγή άριστης ποιότητας προϊόντων μελιού που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό με μεγάλη επιτυχία!

Το μέλι πεύκου Άνθημα είναι ένα μέλι που παράγεται από μελίτωμα που συλλέγουν οι μέλισσες τις μέρες του καλοκαιριού και του φθινοπώρου από τα πευκοδάση της Χαλκιδικής και της Θάσου, με ελαφρώς γλυκιά γεύση και ιδιαίτερο άρωμα, συνοδεύει άριστα το πρωινό, λευκά τυριά, smoothies.

“Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το μέλι πεύκου Άνθημα και να απολαύσετε μια αληθινά νέα γευστική εμπειρία. Βρείτε το μέλι μας σε επιλεγμένα παντοπωλεία, delicatessen και supermarkets.”

Δημιουργώντας ένα πρότυπο μελισσοκομικό εργαστήριο διασφαλίσαμε απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων μας που φθάνουν στον τελικό καταναλωτή. Σύμφωνα με τις αρχές του συστήματος HACCP οι λειτουργίες κι η παραγωγική διαδικασία συμμορφώνονται με τους εθνικούς και διεθνής κανονισμούς που αφορούν την υγιεινή των τροφίμων.